старший сержант Кошлатий Григорій Григорович

Короткий життєвий шлях

Кошлатий Григорій Григорович народився 8 серпня 1980 року у селі Василівка Кобеляцького району Полтавської області. Його мама померла 1992 року, у 1998 році загинув батько. Закінчив Василівську загальноосвітню школу, Крюківську автошколу, здобув спеціальність водія автомобіля. Пройшов строкову військову службу у Збройних Силах України.

30 квітня 2015 року мобілізований на захист України. Учасник антитерористичної операції на Сході України. Завдання виконував на посаді командира відділення у 501 окремому батальйоні 36 окремої бригади морської піхоти.

25 лютого 2016 року загинув від вогнепального поранення, не сумісного з життям, біля міста Маріуполя Донецької області. Похований у селі Василівка.

Григорію було 35 років.

За полеглим воїном сумують

Проросійські найманці забрали брата у старших брата і сестри. Без чоловіка лишилася дружина, а без тата – дві доньки.

Життя після смерті

13 квітня 2016 року в Кобеляках відбулось урочисте відкриття пам’ятного знаку воїнам, які загинули під час проведення антитерористичної операції на сході України, на якому викарбуване й ім’я Григорія Кошлатого.

занесений до Книги Пошани Полтавської обласної ради (посмертно)

Кожен, хто знав полеглого воїна, може доповнити сторінку інформацією про нього. Фото, спогади, факти з його життя а також зауваження та помічені неточності прохання надсилати на нашу офіційну сторінку або на електронну адресу press.povk@gmail.com чи за номером телефону (091) 631 74 64 (підтримуються месенджери Viber, WhatsApp, Telegram, Signal).